• Tafels

      Stoelen

  • Configureren
  • Stalen
  • Over ons
Maak je huis klaar voor de herfst met deze 5 tips

Maak je huis klaar voor de herfst met deze 4 tips

Maak je huis klaar voor de herfst met deze 4 tips

Maak je huis klaar voor de herfst met deze 5 tips

De zomer is voorbij en de herfst heeft al zijn intrede gedaan. Langzaam maar zeker wordt het buiten wat kouder. Het is daarom verstandig om je huis klaar te maken voor de herfst en het warmer en gezelliger aan te kleden. Maar wat zijn nu de beste tips voor het klaarmaken van je huis voor de herfst? Lees verder en ontdek hoe je jouw huis stijlvol en praktisch kan inrichten voor het najaar.

Tip 1: Haal de herfstkleuren in huis

Eén van de makkelijkste manieren om jouw huis klaar te maken voor het herfstseizoen is door de kleurenpaletten in te wisselen. Vervang je lichte en zomerse kussens en gordijnen door warmere kleuren zoals oranje, rood en bruin. Kies voor items met natuurlijke patronen zoals bladeren en bloemen en voeg wat gezellige kaarsen en herfstdecoraties toe om je interieur compleet te maken.

Wil je nog meer sfeer in huis brengen tijdens de herfst? Kies er dan voor om bepaalde meubels met een warme herfstkleur in huis te zetten. Bij They & Me stel je helemaal je meubels samen. Kies bijvoorbeeld onze Bowie bank in de zachte stof Cloud in de warme kleur ‘Shitake’. Dit is een bank die hét middelpunt van jouw kamer wordt door zijn warme uitstraling. Op zoek naar iets anders voor je interieur? They & Me maakt meubels op maat, dus zo creëer jij het perfecte interieur voor jou!

Tip 2: Creëer een warme sfeer

Nu de koude avonden en donkere ochtenden weer voor de deur staan, is het belangrijk om een warme en knusse sfeer in huis te creëren. Leg een zacht vloerkleed neer, leg wat warme plaids en kussens op de bank en investeer in goede verlichting. Het in huis brengen van aangenaam licht en meer stoffen zorgen namelijk voor een gezellige en warme sfeer in huis die nodig is voor de herfst.

Tip 3: Bereid je tuin voor op de herfst

Niet alleen de binnenzijde van het huis verdient wat extra aandacht, ook de buitenkant! Zorg ervoor dat de tuin herfstproof is gemaakt door bijvoorbeeld het verwijderen van blaadjes en takken. Plant ook wat herfstbloemen, zoals chrysanten en asters. Het zal bijdragen aan een gezellige en frisse sfeer rondom het huis.

Tip 4: Maak een gezellige leeshoek

Een leeshoek in huis is altijd fijn, maar vooral in de herfst. Het wordt snel donker buiten en het is vele malen gezelliger om een dag of avond in huis door te brengen met een goed boek. Maak het hoekje gezellig door een warm en zacht kleed toe te voegen, enkele kussens, warme verlichting en een plek waar je al je boeken kunt neerleggen. Het belangrijkste item om je leeshoekje compleet te maken is een comfortabele design fauteuil. Bij They & me hebben we een aantal comfortabele fauteuils die naar jouw wensen samengesteld worden. Kies er een leuk design bijzettafel bij en jouw leeshoek is er klaar voor om de koudere dagen te doorstaan!

Klaar voor de herfst!

Dit waren de 4 tips voor het klaarmaken van jouw huis voor de herfst. Zo ben jij straks helemaal klaar voor de komende maanden! Vergeet niet dat het verschil zit in de details: een warm kleedje hier en daar, wat extra kussentjes en herfstbloemen en natuurlijk het opwarmen van je huis en het aankleden met woonaccessoires. Zo creëer je de perfecte herfstlook in huis en kun je onbezorgd genieten van een warme, gezellige sfeer in een prachtig ingericht interieur. Veel plezier met het inrichten van jouw huis voor de herfst!

Maak je huis klaar voor de herfst met deze 5 tips Maak je huis klaar voor de herfst met deze 5 tips

Driehoek THEY&ME

Meer inspiratie voor jou