Tips voor een vlekkeloze verhuizing (1)

Tips voor een vlekkeloze verhuizing

Tips voor een vlekkeloze verhuizing

Tips voor een vlekkeloze verhuizing (1)

Ga je binnenkort verhuizen of ben je al verhuisd? Om ervoor te zorgen dat je kunt genieten van jouw nieuwe huis wil je daar natuurlijk de mooiste meubels in huis hebben staan. Je zal ongetwijfeld voor een groot deel nog spullen vanuit je oude huis hebben meegenomen, maar we begrijpen het ook zeker dat je een andere look en feel wilt geven aan je nieuwe interieur. Om je een handje op weg te helpen geven wij je hieronder een aantal tips.

Weg met de oude meubels

Genoeg van je oude meubels en toe aan wat nieuws? Houd er rekening mee dat je je oude meubels gewoon kunt afstaan aan vrienden en/of familie of kunt verkopen. Zo hoef je het niet op te bergen en gaat de verhuizing sneller. Vergeet vooral geen rekening te houden met het vervoeren van kostbare spullen zoals schilderen, meubels en accessoires. Je kan ervoor kiezen om hier een verhuisbedrijf in te huren. Zij hebben ervaring en weten hoe ze dit veilig naar de nieuwe plek kunnen verhuizen, het zou namelijk zonde zijn als spullen beschadigd bij je nieuwe huis aankomen. Het is natuurlijk ook mogelijk om dit zelf te doen, zorg er dan voor dat je de spullen goed verpakt met bijvoorbeeld noppenfolie.

Investeer in goede verpakkingsmaterialen

Gebruik stevige dozen, bubbeltjesplastic, tape en markeerstiften. Bescherm breekbare items goed en label elke doos met de inhoud en de kamer waar het naartoe moet. Begin met het inpakken van de minst gebruikte items en werk naar de meest gebruikte toe. Pak zware items onderin de doos en lichte bovenop. Gebruik kleding, handdoeken en beddengoed om breekbare items te beschermen.

Tips voor het stylen van je nieuwe woning

Om je nieuwe woning goed te kunnen stylen is het belangrijk dat je van tevoren weet welke stijl je zelf graag wilt zien in jouw nieuwe woning. Dit betekent ook dat je moet weten welke kleuren jij het liefste in je nieuwe huis wilt zien. Begin daarom bijvoorbeeld met de muur, dit is het grootste oppervlakte en heeft veel invloed op de ruimte. Kies een kleur die past bij de woonstijl die jij wilt creëren. Houdt er ook rekening mee dat het niet altijd nodig is om alles te laten schilderen of behangen, dit kan je ook gerust zelf doen! Pas dan wel op dat je de deksel van de verfpot aan de kant legt, anders is het goed mogelijk dat je hierin gaat staan of dat je gordijn erin hangt. Wij spreken uit ervaring..

Het is belangrijk om te weten of je al een idee van je inrichting hebt en hoe deze eruit mag gaan zien. Om ervoor te zorgen dat alle kleuren goed bij elkaar passen kun je gebruik maken van een moodboard. Dit helpt bij het uitzoeken van je nieuwe meubels. Houdt er rekening mee dat de kleuren goed bij elkaar passen en dat het niet te druk wordt. Let er ook op dat er genoeg licht in het huis aanwezig is. Kleuren kunnen namelijk veel invloed hebben op het licht in huis en andersom ook. Verder is het handig om een combinatie te maken tussen neutrale kleuren en kleurrijke accenten. Zo zorg je ervoor dat de sfeer in je woonkamer nooit te saai wordt, maar ook niet te druk.

Mocht je toch behoefte hebben aan extra hulp of advies, dan kun je ook altijd bij ons terecht voor interieuradvies. Wij helpen je graag met het kiezen van de juiste meubels voor je woning!

Tips voor het creëren van de perfecte inrichting

Als je eenmaal weet welke meubels en accessoires je graag wilt hebben, is het belangrijk om deze te mixen en matchen met elkaar. Dit is onder andere belangrijk om de juiste sfeer te creëren. Je kan bijvoorbeeld verschillende materialen combineren. Bij They & Me hebben we verschillende design meubels op maat en kun je kiezen uit verschillende soorten materialen en kleuren. Zo kun je voor je woonkamer je eigen eettafel op maat laten maken en bijpassende eetkamerstoelen samenstellen. Hiermee kan je zelf de stijl van je eetkamerset bepalen. Kijk voor je woonkamer naar leuke woonaccessoires en probeer deze items af en toe eens te wisselen met andere items, zo blijft je interieur vernieuwend voor jezelf en voor andere. Bij They & Me hebben we verschillende woonaccessoires, bekijk ze hier.

Wanneer je nog niet precies weet hoe je de perfecte inrichting voor je nieuwe woning aan gaat pakken, raden wij je aan om met een interieurontwerper om tafel te gaan. Zij kunnen jou helpen met het visualiseren van je nieuwe inrichting, zodat je precies weet wat je wilt gaan doen en hoe dit eruit gaat zien. Samen met de interieurontwerpen kunnen wij helpen bij het creëren van jouw droominterieur.

Driehoek THEY&ME

Meer inspiratie voor jou