Waar plaats ik mijn kaarsenhouders in huis?

Waar plaats ik mijn kaarsenhouders in huis?

Waar plaats ik mijn kaarsenhouders in huis?

Waar plaats ik mijn kaarsenhouders in huis?

Kaarsen zijn een mooie en gezellige manier om je huis te verlichten. Er zijn veel verschillende soorten kaarsen om uit te kiezen en tal van verschillende manieren om ze te presenteren, van elegante kandelaars tot eenvoudige, rustieke waxinelichthouders. Maar waar plaats je nu het beste je kaarsenhouders in huis? Hieronder geven wij een aantal slimme tips om het beste uit je kaarsenhouder te halen en zo je huis sfeervol te maken.

Op de vensterbank

Een kaarsenhouder op de vensterbank plaatsen is een eenvoudige en mooie manier om wat extra sfeer toe te voegen aan je huis. Het kaarslicht zal naar buiten schijnen en voorbijgangers en de buren een warm gevoel geven. Bovendien zorgen reflecties van het licht van de kaarsen voor een magisch schouwspel in de kamer. Zo plaats je de kaarsenhouders op een plek die je gemakkelijk kunt zien en die niet in de weg zit van andere decoratieve items in de ruimte.

Waar plaats ik mijn kaarsenhouders in huis? Waar plaats ik mijn kaarsenhouders in huis?

Op de salontafel

Een kaarsenhouder op je design salontafel kan de perfecte finishing touch zijn van een gezellige avond. Voor een wat chiquere uitstraling kan je gaan voor hoge kaarsen in een elegante kandelaar, terwijl kleinere waxinelichtjes een wat rustiekere sfeer creëren. Door verschillende kaarsenhouders op je salontafel te zetten kun je spelen met kleur en extra gezelligheid in de ruimte.

In de badkamer

Kaarsenhouders in de badkamer kunnen een romantische sfeer creëren. Plaats je kaarsenhouder op de rand of in de hoek van het bad of op een plankje in de buurt van de badkamerkast. Een subtiele lichtbron voor het creëren van een ontspannen sfeer tijdens het nemen van een bad of het douchen.

In de slaapkamer

Een kaarsenhouders op het nachtkastje of op de kaptafel kan een rustig en ontspannend einde van de dag creëren. Door het licht van de kaars kan de slaapkamer veranderen van een vlakke ruimte in een warme, gezellige omgeving.

Op de eettafel

Een subtiele kaars op je mooie design eettafel is ideaal voor een gezellig diner met vrienden en familie. Met chique kandelaars en bijpassende kaarsen creëer je meteen meer sfeer en een uitnodigende omgeving.

Waar plaats ik mijn kaarsenhouders in huis?

In de gang

Kaarsenhouders in de gang kunnen een warm welkom geven aan je gasten. Een kaarsenhouder op een mooie design sidetable of dressoir kan al genoeg zijn. Als je meer ruimte hebt, kun je ook meerdere kaarsenhouders plaatsen om een gezellige sfeer te creëren.

Waar plaats ik mijn kaarsenhouders in huis?

Plaats de kaarsenhouders op je favoriete plek

Nu je een idee hebt van waar je jouw kaarsenhouders het beste kan plaatsen in huis, kan je beginnen met het creëren van je eigen sfeer. Of het nu gaat om een romantische avond in bad, een knus diner met dierbaren of een rustige avond in bed, de juiste verlichting creëert altijd de perfecte sfeer. Gebruik jouw creativiteit en geniet van de gezellige avonden in jouw mooie huis.

Driehoek THEY&ME

Meer inspiratie voor jou