Woonstijl Industrieel

Woonstijl: Industrieel

Woonstijl: Industrieel

Woonstijl Industrieel

Een industrieel interieur is te herkennen aan hoge plafonds, de robuuste items en bovenal een stoere uitstraling. Veel mensen associëren industrieel vaak met een fabriek of een loft. Daarnaast geeft een industrieel interieur een ruw randje aan de stijl van je woning. Materialen die vaak worden gebruikt bij een industrieel design zijn metaal, steen en beton. Ook onafgewerkte materialen passen goed bij een industrieel interieur.

Industriële kleuren en materialen

Het voordeel van een industrieel interieur is dat je het zo persoonlijk mogelijk kunt maken. Je kunt hierbij een eigen stijl geven aan je interieur, omdat je zowel ronde als rechte lijnen kunt gebruiken. Door bijvoorbeeld het ophangen van een industriële lamp of het kiezen voor een bepaald onderstel onder je eettafel geef je al snel een industriële touch aan je woning. Zo zijn er nog tal van combinaties die je kunt toepassen bij een industrieel interieur. Bij They & Me kun je je eettafel op maat laten maken. De kleuren die gebruikt worden bij een industrieel interieur zijn uiteenlopend. Denk daarbij aan zwart, grijs, wit, groen, bruin en blauw. Dit kleurenpalet komt ook vaak terug in materiaalsoorten als leder, steen en beton. Om je industriële look iets zachter te maken kun je gebruik maken van stevig linnen, wol en jute. Met koper geef je jouw woonruimte een chique uitstraling. Wil je ook nog wat meer kleur toevoegen om je interieur tot leven te brengen? Kies dan voor bijvoorbeeld zacht roze, dit past er uitstekend bij.

Industriële woonaccessoires

Een industrieel interieur is over het algemeen stoer en robuust. Maar dit hoeft niet altijd zo te zijn! Je kunt jouw industriële interieur sfeer geven met een trendy tafellampje waar je verschillende woonaccessoires op kunt plaatsen, een mooi tafelboek staat hier mooi op. Door verschillende woonaccessoires te combineren met je robuuste meubels geef je jouw industriële woonruimte een stoer, maar warm thuis. Onze hocker met grijs past erg goed binnen deze woonstijl. 

Jouw woning een industriële look geven?

Wil je die robuuste look van een industrieel interieur ook terug laten komen in de stijl van jouw woonkamer? Kies dan voor grovere en grotere meubels en/of accessoires. Denk daarbij aan een eettafel met stalen poten en dik en robuust tafelblad. De Industriële look kan je ook terug laten komen in robuuste eetkamerstoelen. Bij They & Me kun je jouw eetkamerstoel samenstellen. Zo geven wij je verschillende opties bij de keuze van je interieur. Houd er rekening mee dat je niet te veel meubels in jouw woonkamer zet om het interieur open en ruimtelijk te houden. Wij hebben we verschillende meubels die een industriële touch geven aan jouw interieur! Zou je graag geholpen willen worden bij de inrichting van je interieur? Neem dan gerust contact met ons op!

Driehoek THEY&ME

Meer inspiratie voor jou

Kleur

Kleur

Kleur