Woonstijl Hotel chique

Woonstijl: Hotel chique

Woonstijl: Hotel chique

Woonstijl Hotel chique

Op zoek naar een woonstijl met een luxe stijl met rijke materialen? Dan is hotel chique een woonstijl die bij jou past! Deze woonstijl geeft je namelijk al snel het fijne en luxe gevoel met de zachte stoffen en fluweel in combinatie met marmer, messing en luxe houtbewerkingen. Hotel chique is vooral te herkennen aan de royale en opgeruimde uitstraling.

Materialen en kleuren

Ben je weleens in een hotel geweest met een luxueuze en mooie uitstraling? Dan ben je vast veel luxe, gouden, warme en donkere kleuren tegengekomen. Dit noemen we hotel chique. Wil je hotel chique in huis halen? Maak dan gebruik van klassieke, moderne en elegante elementen. Voor een mooi contrast kies je voor een combinatie van diepe kleuren met glanzend materiaal. Kleuren als zwart en wit passen uitstekend bij het warme fluweel. Om nog meer warmte toe te voegen aan je chique interieur zijn diepe als donkergroene, donkerblauwe en bordeaux rood een mooie toevoeging. Om het geheel compleet te maken kies je voor glanzende accessoires als vazen, spiegels en royale lampen. De materialen goed en messing passen goed in de woonkamer of keuken wanneer je hier een chique sfeer van wilt creëren.

Luxe in huis

Luxe is het keyword van hotel chique. Wanneer je voor een chique woonstijl gaat, kiest je voor een eiken eettafel met een royale afwerking. Bij een chique interieur zie je over het algemeen meer ronde vormen en zijn de meubels iets zwaarder. Denk bijvoorbeeld aan een ronde houten bijzettafel. Voor een creëren van een chique sfeer kun je klassieke meubels combineren met decoratieve items. Of kies voor moderne meubels voor een rustigere uitstraling. Wat in ieder geval niet mag ontbreken is velours. Met deze diepe kleuren geef je een chique touch aan je interieur. Om je een handje te helpen kun je bij They & Me je meubels volledig zelf samenstellen. Zo is het mogelijk om je favoriete eettafel op maat te laten en en je bijpassende eetkamer samen te stellen voor een complete eetkamerset. Dit geldt ook voor het vullen van je woonkamer. Je kunt namelijk je eigen bank op maat laten maken en je favoriete salontafel erbij kiezen. 

Driehoek THEY&ME

Meer inspiratie voor jou