Woonstijl: Modern

Woonstijl: Modern

Wil jij een luxe woonstijl waar je een persoonlijke touch aan kunt geven? Dan is het moderne interieur een zeer geschikte keuze. Een moderne woonstijl is vaak te herkennen aan de ruime opzet met strakke lijnen, veel licht en rechte vormen. Daarnaast oogt het moderne interieur minimalistisch en transparant waardoor het een vrij toegankelijke woonstijl is. Je krijgt het al gauw een luxe uitstraling zonder daar al te veel poes pas aan toe te voegen. 

Moderne materialen

De moderne woonstijl is goed af te wisselen met verschillende materialen. Veel voorkomende materialen zijn kunststof, leder, RVS, glas en hoogglans lak. Deze materialen zijn goed te combineren met een stoffen bank of groot tapijt. Hout zien we in eerste instantie niet terug in het lijstje van de materialen, maar kan zeker een mooie toevoeging zijn om wat meer warmte in huis te halen. Let er bij het gebruik van hout op dat dit strak en glad is, dus niet met teveel noesten in het tafelblad. Je kunt dus gerust je eiken design salontafel neerzetten in de kamer. Om de verschillende materialen te bekijken voor jouw meubels kun je een kijkje nemen bij tussen de stalen.

Moderne kleuren

De kleuren die we vaak terug zien in een modern interieur zijn zwart, wit, grijs en bruin. Deze basiskleuren zijn goed te combineren met felle accentkleuren die terug te zien zijn bij bijvoorbeeld een fauteuil, kussen, kunstwerk of andere woonaccessoires. De kracht van het moderne interieur is het contrast tussen kleuren. We zien daarom ook vaak dat donkere kleuren met lichte kleuren worden gecombineerd. Belangrijk is dat er een goede afstemming is tussen het kleurgebruik.

Een moderne styling

Strakke lijnen komen vaak terug in het moderne interieur. Dit zien we terug bij het type eetkamerstoelen en eettafels. Het voordeel van een moderne woonstijl is dat je verschillende materialen met elkaar kan mixen. Voor moderne eetkamerstoelen kun je gebruik maken van verschillende designs en materialen. Houd er hierbij rekening mee dat de kleuren van de eetkamerstoelen passen bij de eettafel. Om het je makkelijk te maken kun je zelf je eetkamerstoel samenstellen. Mocht je hulp nodig hebben bij de keuze van je items, neem dat gerust contact met ons op. Wij helpen je graag. 

Driehoek THEY&ME

Meer inspiratie voor jou

Kleur

Kleur

Kleur