Woonstijl Landelijk

Woonstijl: Landelijk

Woonstijl: Landelijk

Woonstijl Landelijk

Een landelijke woonstijl wordt vaak gezien als stijlvol, stoer maar ook als knus interieur. Dit komt vooral door de rustige kleuren en natuurlijke materialen die de boventoon voeren. Deze kleuren vind je ook weer terug in de materialen. Denk hierbij aan hout, linnen en katoen. Met deze “oer” materialen krijg je al snel een woonstijl waarbij jij je thuis voelt. 

De natuur in huis met een landelijk interieur

De landelijke stijl is te herkennen aan de veelzijdigheid van meubels, materialen en kleuren. Daarnaast speelt comfort een belangrijke rol waarbij grote meubels karakter geven aan het interieur. Een landelijke woning geeft al snel een romantisch en huiselijk gevoel.

Materialen

De materialen die passen bij een landelijk interieur zijn vooral riet, hout en rotan. Deze natuurlijke materialen zijn goed te combineren met katoen, wol, beton en linnen. Dit zorgt voor een sfeervolle uitstraling zonder dat en al te veel poes pas bij komt kijken. Bij They & Me kun jij je eigen eettafel op maat laten maken met een houten afwerking. Op die manier kun je al snel een landelijke look en feel toevoegen aan je eetkamer. 

Kleuren

Bij een landelijke woonstijl hebben de natuurlijke warme kleuren wit, aardetinten en zandkleur de boventoon. Ook kleuren als taupe, warmgrijs en beige komen regelmatig voor in een landelijk interieur. Een vrij ingetogen kleurenpalet dus. Wil je toch wat kleur toevoegen aan je interieur? Combineer dan bijvoorbeeld met de kleuren marineblauw, Hollands waterblauw of groenblauw. Of ga voor oudroze als accentkleur. Om het je makkelijker te maken kun jij je eigen eetkamerstoel samenstellen in je lievelingskleur. Wil je dit thuis proberen? Ontdek dan onze 3D configurator en bestel verschillende stalen om de materialen en kleuren te ervaren.

Accessoires

Je kunt verschillende accessoires gebruiken om je woonruimte een landelijke touch te geven. Zo kun je bijvoorbeeld een leuk plaid of stoffen kussen op je bank leggen. Daarnaast kunnen planten of mooie bloemen nog wat kleur geven aan je natuurlijke woonstijl. Verder passen spiegels, keramiek en grote vazen goed bij een landelijk interieur.

Landelijk interieur in je woonkamer

Wil je een gezellige, knusse, maar ook rustige woonkamer creëren? Dan is een landelijk interieur de juiste stijl voor zowel een kleine als grote woonkamer. Je kunt een grote bank neerzetten met afgeronde leuningen, waarbij je een dekentje en een aantals kussens op legt. Combineer dit bijvoorbeeld met een robuuste eiken design salontafel van hout. Op deze tafel kun je verschillende accessoires plaatsen, zoals kaarsen of een grote glazen vaas. Heb je nog wat ruimte over? Dan zou je ervoor kunnen kiezen om nog een robuuste fauteuil neer te zetten. Heb je hulp nodig bij de inrichting van je interieur? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen je graag!

Driehoek THEY&ME

Meer inspiratie voor jou