Woontrend Comfy Clouds

Woontrend: Comfy Clouds

Woontrend: Comfy Clouds

Woontrend Comfy Clouds

Is er niets ontspannender dan op een wolk liggen en de wereld aan je voorbij zien gaan. Met de woontrend Comfy Clouds kun je dat gevoel van ontspanning nu ook in je eigen huis halen. Deze interieurtrend draait om het creëren van een mix van beige en wit die vervolgens wordt gevuld met spannende en energieke meubels die een heerlijk comfort bieden. Geniet van ontspanning op zachte banken en fauteuils met aaibare stoffen en een warme aanraking van natuurlijke materialen. Deze blog bied je een kijkje in de rijke wereld van de Comfy Clouds woontrend.

Wat is Comfy Clouds

De reden waarom Comfy Clouds een interieurtrend is, komt omdat de focus ligt bij het creëren van een ruimte die zacht, sereen en comfortabel is. Dit kan worden gecreëerd door het gebruik van verschillende elementen zoals pluche meubels, gezellige stoffen en rustige kleurtinten. Het doel wat je wil bereiken met de trend is de ruimte te laten voelen als een veilige plek, waar je kunt ontspannen en tot rust kunt komen. Deze trend is dan ook voor mensen die een ruimte willen creëren die persoonlijk, uitnodigend maar vooral ontspannen aanvoelt. 

Hoe je de Comfy Clouds stijl in je huis verwerkt

Er zijn veel verschillende manieren waarop je deze stijl in jouw interieur kunt verwerken. Een manier is het gebruik van meubels met pluche stoffen, zoals fluweel. Ook kun je ervoor kiezen om zachte dekens en kussens in verschillende tinten te gebruiken zoals wit en crème. Een andere manier om deze woontrend in jouw huis te verwerken is door rustige kleuren in een ruimte te gebruiken. Dit kan bijvoorbeeld door een muur een lichtblauwe of lichtgroene kleur te geven. Lichte kleuren weerkaatsen meer licht dan donkere kleuren en geven de ruimte dan ook sneller een ruimtelijker gevoel. 

Woontrend: Comfy Clouds Woontrend: Comfy Clouds

Organische vormen voor het beste plaatje

De woontrend draait niet alleen om het veranderen van kleuren of stoffen in het interieur, maar ook om de type vormen. Voor een Comfy Clouds woonstijl kies je voor organische vormen. Organische vormen zijn vormen die voorkomen in de natuur, zoals bomen, golven of bloemen. Bij het gebruik maken van deze elementen voeg je in het interieur een gevoel van rust toe. Organische vormen kunnen toegevoegd worden aan je interieur bij bijvoorbeeld een eiken eettafel. Daarnaast kun je ervoor kiezen om je design salontafel of design bijzettafel een organische of ronde vorm te geven. Stoelen kunnen daarnaast ook een ronde afwerking krijgen. Als je een eettafel op maat wil laten maken, kun je onze 3D configurator gebruiken om de perfecte eettafel zelf samen te stellen. Met 6 verschillende vormen in de configurator kun je je eigen unieke stijl samenstellen, waardoor je de trend in jouw woning kunt bereiken.

Als je op zoek bent naar een manier om een ruimte te creëren die zowel comfortabel als stijlvol is, dan is de Comfy Clouds trend zeker iets voor jou. Deze trend draait om het creëren van een ruimte die zacht, sereen en uitnodigend is. Er zijn veel verschillende manieren waarop je Comfy Clouds in jouw huis kunt integreren, dus begin vandaag nog met het bedenken en uitwerken van jouw eigen Comfy Cloud-oase!

Driehoek THEY&ME

Meer inspiratie voor jou

Kleurtrend- Peach Fuzz

Kleurtrend: Peach Fuzz

Als je een liefhebber bent van interieurdesign, mode, of gewoonweg van creatieve trends, dan is het tijd om je aandacht te richten op de kleur

Woontrend: klein design

Woontrend: klein design

In een wereld waarin ruimte steeds kostbaarder wordt, is het geen verrassing dat ‘klein design’, of kleine ruimte-inrichting, een steeds groter wordende trend is. Dit