Hoe creëer je een Wild Wonder stijl in huis

Hoe creëer je een Wild Wonder stijl in huis?

Hoe creëer je een Wild Wonder stijl in huis?

Hoe creëer je een Wild Wonder stijl in huis

Ben jij op zoek naar de inspiratie om het huis van je dromen te creëren met wat positieve natuurlijke tinten? Dan ben je hier aan het juiste adres. In dit blog vertellen wij je alles over de nieuwe inspirerende interieurtrend Wild Wonder! Bij deze trend is het belangrijk om de natuur in huis te halen en een ruimte te creëren die wild en toch gezellig aanvoelt. Laten we eens kijken hoe je deze trend in je eigen interieur kan toepassen. 

Breng de natuur naar binnen

Bij de Wild Wonder woonstijl gaat het om het omarmen van de rauwe schoonheid van de natuur. Om deze positieve look te creëren kun je natuurlijke materialen in je huis gebruiken, zoals hout, steen, planten en andere natuurlijke elementen. Denk er bijvoorbeeld aan om een eiken eettafel in je eetkamer neer te zetten. Om een ander voorbeeld te geven, is het gebruik van kamerplanten in een ruimte een mogelijkheid om je interieur tot leven te brengen. Ook is het mogelijk om te kiezen voor accenten met behulp van een leuke design bijzettafel of design salontafel. Verder kun je met verschillende woonaccessoires die gemaakt zijn van hout een natuurlijk effect creëren.

Ga voor gedurfde kleuren

De sleutel naar deze trend is kleur. De kleuren die worden gebruikt zijn felle kleuren zoals turquoise, blauw of smaragdgroen. Door een van deze kleuren toe te passen creëer je voor jezelf een wild en toch uitnodigend gevoel. Overweeg om een muur in een gedurfde tint te schilderen of accenten in levendige tinten aan te brengen. Om je een voorbeeld te geven: door een muur in de ruimte een lichtgele tint te geven creëer je in de ruimte een statement, maar als je minder opvallend wil zijn dan kun je ook gebruik maken van kleine kleuraccenten met behulp van verschillende meubels. Denk hierbij aan het toevoegen van eetkamerstoelen, bijzettafels en/of kunstwerken te plaatsen in de kleur van de trend. 

Als je toch een kleur wil toevoegen en niet zeker weet of het wat is, kun je er ook voor kiezen om de kleur in de ruimte te introduceren. Bijvoorbeeld met tapijten, gordijnen en kussens. Op deze manier kun je gemakkelijk wijzigingen aanbrengen als je later toch besluit een ander kleurenschema of interieur te willen.  

Creëer contrasterende texturen

Het toevoegen van contrasterende texturen is een andere goede manier om deze trend met succes in de praktijk te brengen. Gebruik verschillende texturen zoals fluweel tegen rotan of imitatiebont tegen leer voor een contrasterend effect. Door deze materialen te mengen, krijgt jouw ruimte een warm en toch prikkelend gevoel. 

De Wild Wonder interieurtrend is perfect voor mensen die een vleugje natuur en een veelzijdig karakter in hun huis willen halen zonder al te grote wijzigen door te hoeven voeren. Deze trend is voor iedereen die de nadruk op natuurlijke en speelse materialen zoals houten meubels en kleurrijke woonaccessoires wilt leggen. Tot slot willen wij je meegeven dat je niet teveel elementen tegelijk moet combineren in de ruimte, zodat je het niet té overweldigend maakt met te veel textuur en/of kleur. Dus als je op zoek bent naar een manier om je woonruimte te veranderen in de een vrije en natuurlijke sfeer, kies dan voor de Wild Wonder stijl! 

Driehoek THEY&ME

Meer inspiratie voor jou