• Tafels

      Stoelen

  • Configureren
  • Stalen
  • Over ons
5 must do’s bij het inrichten van een nieuwbouwwoning

5 must do’s bij het inrichten van een nieuwbouwwoning

5 must do’s bij het inrichten van een nieuwbouwwoning

5 must do’s bij het inrichten van een nieuwbouwwoning

Het inrichten van een nieuwbouwwoning kan een aardige uitdaging zijn. Je moet veel keuzes maken en er zijn tal van mogelijkheden. Om deze uitdaging wat makkelijker te maken hebben wij 5 must do’s voor je op een rijtje gezet. Zo weet je precies waar je aan moet denken bij het inrichten van jouw nieuwbouwwoning.

1. Maak een plattegrond

De plattegrond vormt de basis van het inrichten van een woning. Zorg ervoor dat je een schaaltekening maakt van de woning. Op deze manier kun je goed inschatten wat de mogelijkheden van de ruimtes zijn. Ook is het handig om te weten waar lichtpunten en stopcontacten zich bevinden, zodat je tijdens de inrichting hier rekening mee kan houden.

2. Bepaal je stijl

Voordat je begint met winkelen is het een goed idee om te bepalen wat voor stijl je in jouw huis wilt creëren. Kies je voor een minimalistische, industriële of landelijke stijl? Of wil je juist een combinatie van verschillende stijlen creëren? Bepaal uiteindelijk welke stijl(en) jij het mooist vindt voor jouw woning. Zo heb je een duidelijk beeld voor ogen tijdens het shoppen. Meer inspiratie nodig? Bekijk onze andere gepubliceerde blogs waar we dieper ingaan op de verschillende stijlen die er zijn.

3. Investeer in goede verlichting

Goede verlichting is van groot belang voor de sfeer in een woning. Kies voor verschillende soorten verlichting en lampen om diepte aan te brengen in een ruimte. Zorg bijvoorbeeld voor een mooie wandlamp en een lichtpunt in het plafond. Ook is het verstandig om te investeren in dimmers, zo kun je zelf de sfeer regelen en zorgen dat er een gezellige sfeer in je woning wordt gecreëerd.

 

5 must do’s bij het inrichten van een nieuwbouwwoning5 must do’s bij het inrichten van een nieuwbouwwoning

4. Kies voor hoogwaardige materialen en meubelen

Hoogwaardige materialen en meubelen kunnen een groot verschil maken in de kwaliteit van je woninginrichting. Investeer in duurzame en kwalitatieve materialen, zoals een eiken eettafel of meubels met natuurlijke stoffen. Dit maakt je woning niet alleen mooier, maar het creëert ook een gevoel van luxueus comfort. Bij They & Me mix je met gemak verschillende materialen, kleuren en vormen, om zo perfect passende meubels voor jouw nieuwbouwwoning te creëren. Dit doen we doormiddel van onze 3D configurator. Een handige tool waarmee je jouw droommeubel kan samenstellen. Zo kun je niet alleen een eiken eettafel samenstellen, maar ook een HPL eettafel of dekton eettafel. Als kerst op de taart kan je het product met de AR functie in jouw woning plaatsen. Zo krijg je een zo goed mogelijk beeld hoe het product bij jou thuis komt te staan!

5. Creëer sfeer in huis

Last but not least, het creëren van sfeer in huis. Sfeer is belangrijk voor een fijn thuisgevoel en dit kun je op verschillende manieren bereiken. Kies bijvoorbeeld voor warme kleuren op de muur, een mooie vloer. Breng daarnaast sfeer aan met raamdecoratie. Ook accessoires zoals kussens en kaarsenhouders zorgen voor extra gezelligheid in huis. Hierbij kan je ook gebruik maken van variatie in kleur, stoffen en vormen. Dit geeft je woning een speelse touch.

5 must do’s bij het inrichten van een nieuwbouwwoning5 must do’s bij het inrichten van een nieuwbouwwoning

Klaar voor de start

Het inrichten van een nieuwbouwwoning kan dus een flinke klus zijn, maar met deze 5 must do’s ben je al een eind op weg. Door vooraf een plattegrond te maken, je stijl te bepalen, te investeren in goede verlichting, het kiezen van hoogwaardige materialen en meubels die lang mee zullen gaan en het creëren van sfeer in je huis, maak je van jouw nieuwbouwwoning een perfecte plek om te wonen waar je je helemaal thuis voelt.

Toch nog hulp nodig bij het inrichten van jouw nieuwbouwwoning? Maak gerust een afspraak bij ons en wij helpen je graag verder!

Driehoek THEY&ME

Meer inspiratie voor jou