Altijd zomer in je huis met een licht kleurenpalet

Altijd zomer in je huis met een licht kleurenpalet

Altijd zomer in je huis met een licht kleurenpalet

Altijd zomer in je huis met een licht kleurenpalet

Zou jij ook willen dat het altijd zomer is in je huis? Dit kan je creëren door gebruik te maken van een licht kleurenpalet! Op deze manier creëer je namelijk een frisse en lichte uitstraling in je interieur. In dit artikel lees je alles over hoe je jouw huis een zomerse make-over kunt geven met behulp van kleur. Lees snel verder om erachter te komen hoe jij van jouw interieur een zomers paradijsje kunt maken.

Het kiezen van een licht kleurenpalet

Het is algemeen bekend dat kleuren een grote invloed hebben op ons humeur en onze gevoelens. Met een licht kleurenpalet breng je rust en harmonie in je woning. Kies voor lichte tinten zoals pasteltinten, beige en off-white. Deze kleuren zorgen voor een frisse en luchtige sfeer in je interieur. Combineer deze kleuren met natuurlijke materialen zoals hout, riet en linnen voor een extra zomers gevoel. Een perfecte manier om je gekozen lichte kleurenpalet te combineren met je gekozen natuurlijke materialen zijn de eetkamersets van They & Me. Bij ons stel je van top tot teen je eigen droommeubel samen. Kies bijvoorbeeld voor een eiken eettafel met en combineer dit door zelf je eetkamerstoelen samen te stellen.

Altijd zomer in je huis met een licht kleurenpalet Altijd zomer in je huis met een licht kleurenpalet (1)

Maak gebruik van accentkleuren

Een andere manier om een zomerse sfeer in huis te creëren is door te werken met accentkleuren. Denk hierbij aan helderblauw, geel, groen en roze. Deze kleuren geven een frisse en vrolijke uitstraling aan je woning. Wees wel voorzichtig met het gebruik van accentkleuren, anders kan het juist te druk worden in je interieur. Houd het bijvoorbeeld bij één gekleurde accentmuur en accessoires in dezelfde kleur. Bij They & Me maken we ook vaak gebruik van vrolijke accentkleuren. Zo zie je de gele kleur van de Birdies ook terug in combinatie met de design bijzettafel in het geel. Je ziet dat het interieur niet alleen een zomerse en vrolijke uitstraling krijgt, ook geeft het terug laten komen van dezelfde accentkleur samenhang in je woning.

Altijd zomer in je huis met een licht kleurenpalet

Natuurlijk licht is the way to go

Naast het gebruik van kleur speelt ook licht een belangrijke rol in jouw interieur. Om een zomerse sfeer te creëren is voldoende daglicht in huis belangrijk. Zorg daarom voor veel natuurlijk licht in je woning door middel van grote ramen en open gordijnen. Daarnaast kun je ook spelen met kunstmatig licht. Kies bijvoorbeeld voor een lichte hanglamp die voor een extra zomers gevoel zorgt.

Opvrolijken doormiddel van accessoires

Een effectieve manier om je interieur een zomerse uitstraling te geven is door het toevoegen van woonaccessoires, kussens, vloerkleden en andere decoratie. Ga voor accessoires in de eerdergenoemde pasteltinten of accentkleuren om jouw interieur nog meer tot leven te laten komen. Bij They & Me houden we ervan om gebruik te maken van een mooi licht kleed onder de bank met daarbij kussens in je gekozen accentkleur.

Vergeet het buitengevoel niet

Wil je echt dat zomerse gevoel in huis halen? Vergeet dan niet om elementen van buiten binnen te brengen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan glazen schuifdeuren die uitkijken op de tuin, azuurblauw tafellinnen of decoratieve stenen. Er zijn verschillende manieren om de natuur in huis te halen. Het zorgt ervoor dat je je verbonden voelt met de wereld buiten, terwijl je toch in je eigen vertrouwde omgeving binnen blijft.

Jouw zomers paradijsje is af!

Een fris en licht interieur geeft ons een zomers gevoel en zorgt voor harmonie in onze woning. Door middel van een licht kleurenpalet, accentkleuren, licht, accessoires en het naar binnen brengen van het buitengevoel kun jij jouw interieur omtoveren tot een zomers paradijsje. Met deze tips weet jij precies hoe jij je huis een zomerse make-over kunt geven, zonder dat je daarvoor op vakantie hoeft te gaan. Geniet van de zomer in je eigen huis!

Driehoek THEY&ME

Meer inspiratie voor jou