• Tafels

      Stoelen

  • Configureren
  • Stalen
  • Over ons
Creëer je droominterieur met onze meubelzaak

Creëer je droominterieur bij They & Me

Creëer je droominterieur bij They & Me

Creëer je droominterieur met onze meubelzaak

Je interieur is een belangrijk onderdeel van je leven. Het is de plek waar je tot rust komt en waar je samenkomt met vrienden en familie. Het is dan ook niet gek dat je graag een interieur wilt dat bij je past. Ook wij begrijpen dat als geen ander en daarom helpen we je graag bij het creëren van jouw droominterieur. In dit artikel vertellen we je graag meer over hoe They & Me jou kan helpen bij het inrichten van jouw huis.

Gespecialiseerd in op maat gemaakte producten

They & Me is gespecialiseerd in het leveren van kwaliteitsmeubels voor een betaalbare prijs. We hebben een breed assortiment aan meubels in verschillende stijlen. Of je nou houdt van modern, klassiek of landelijk, bij ons vindt je altijd wel iets wat in jouw interieur past. Om je een handje te helpen kun je bij ons eenvoudig stalen bestellen om het thuis uit te proberen. Zo weet je zeker dat het type materiaal en de kleur past binnen je huidige interieur.

Onze materialen hebben een duurzaam karakter waardoor je er lang van kunt genieten en plezier van kan hebben. Bij They & Me vinden we het namelijk belangrijk dat onze meubels duurzaam zijn en op een verantwoorde manier geproduceerd worden. We werken daarom steeds meer samen met leveranciers die duurzaamheid belangrijk vinden. Zo weten we zeker dat we niet alleen meubels leveren die mooi en comfortabel zijn, maar ook nog eens verantwoord geproduceerd worden. Op die manier dragen we ons steentje bij aan een betere wereld.

Wij helpen je met alle liefde

We vinden het belangrijk dat onze klanten goed geholpen worden bij het kiezen van hun meubels. Daarom proberen we onze klantenservice op een hoog niveau te houden en helpen we je altijd met alle liefde. Samen met jou kijken we naar jouw wensen en behoeften en zoeken we naar de beste oplossing voor jouw interieur. Of je nou op zoek bent naar een nieuwe bank, een mooie eettafel op maat of een compleet nieuwe inrichting, bij ons ben je aan het juiste adres!

Iedereen heeft zijn eigen smaak

We snappen dat niet iedereen dezelfde smaak heeft als het gaat om interieur. Daarom hebben we ook de mogelijkheid om meubels op maat te laten maken. Zo kun je bijvoorbeeld je eetkamerstoel op maat samenstellen bij ons, je hebt de keuze uit verschillende materialen en kleuren. Dit geldt ook voor meerdere producten uit ons assortiment. Neem dus zeker even een kijkje op onze webshop om de mogelijkheden te bekijken.

Creëer je droominterieur met onze meubelzaak Creëer je droominterieur met onze meubelzaak

Kwaliteitsmeubels voor een eerlijke prijs

Bij onze meubelzaak kun je terecht voor kwaliteitsmeubels voor een betaalbare prijs. We hebben een breed assortiment aan meubels in verschillende stijlen en helpen je graag bij het inrichten van jouw droominterieur. Of je nou op zoek bent naar een bank op maat, een mooie design salontafel of het inrichten van je hele woning, bij They & Me is alles mogelijk. Met onze interieurspecialisten en de mogelijkheid om duurzame meubels op maat te laten maken, ben je bij ons aan het juiste adres voor jouw ideale interieur!

Driehoek THEY&ME

Meer inspiratie voor jou