Hal inrichten? Met spiegels creëer je een mooie binnenkomer!

Je hal inrichten? Met spiegels creëer je een mooie binnenkomer!

Je hal inrichten? Met spiegels creëer je een mooie binnenkomer!

Hal inrichten? Met spiegels creëer je een mooie binnenkomer!

De hal is de plek in huis waar je binnenkomt en waar je gasten ontvangt. Het is dan ook belangrijk dat deze ruimte een uitnodigende uitstraling heeft. Maar hoe doe je dat nou? Een goede manier om de hal op te fleuren is door gebruik te maken van spiegels. In dit artikel lees je hoe je met spiegels een mooie binnenkomer creëert.

Creëer ruimte en licht

De hal kan vaak een donkere en enge plek zijn. Door het gebruik van spiegels creëer je ruimte en licht. Plaats bijvoorbeeld een grote spiegel aan de wand tegenover de voordeur, dit zorgt voor een optische vergroting van de ruimte en geeft tegelijkertijd meer licht dat weerkaatst wordt door de spiegel. Je hal zal direct een stuk ruimer ogen en het geeft een warm welkom aan de binnenkomende gasten.

Maak een statement

Naast het functionele aspect om spiegels op te hangen, kunnen ze ook een stijlvolle toevoeging zijn aan de hal. Kies bijvoorbeeld voor een spiegel met een bijzondere vorm of een mooie lijst. Hang deze op een prominente plek en maak er een statement mee. Door deze subtiele aanpassing wordt de hal een stuk interessanter om naar te kijken. Bij They & Me hebben we verschillende soorten spiegels voor je in petto. Denk bijvoorbeeld een aan horizontale, verticale of ronde spiegel in je favoriete kleur.

Combineer spiegels met andere accessoires

Spiegels kunnen ook goed gecombineerd worden met andere woonaccessoires. Kies bijvoorbeeld voor een mooie design sidetable met een spiegel erboven en plaats daarop een vaas met bloemen of een mooie lamp. Op deze manier oogt de ruimte nog gezelliger en uitnodigender voor je gasten.

Creëer een speels effect

Met spiegels kun je ook een speels effect creëren. Je kunt bijvoorbeeld verschillende spiegels in verschillende formaten en vormen ophangen aan de wand. Dit zorgt voor een speels effect en tegelijkertijd creëer je een soort ritme en balans in de ruimte van jouw woning. Indien je ruimte tekort komt, is het aan te raden om de spiegels dicht naast elkaar te hangen om zo de indruk te wekken van één grote spiegel.

Hal inrichten? Met spiegels creëer je een mooie binnenkomer! Hal inrichten? Met spiegels creëer je een mooie binnenkomer!

Gebruik spiegels als functioneel meubelstuk

Tot slot kun je spiegels ook als functionele meubelstukken gebruiken. Kies voor een spiegel met een plankje erin of haken eronder waar je bijvoorbeeld je sleutels aan kunt hangen of opbergen. Zo geef je de hal een dubbele functie en wordt het gelijk een opbergplek voor je spullen. Door deze praktische aanpassing wordt de hal nog functioneler en oogt deze zowel mooi als praktisch.

Geef je hal een mooie binnenkomer!

Kortom, spiegels zijn multifunctioneel voor de de inrichting van de hal. Je kunt ze gebruiken om ruimte en licht te creëren, als stijlvolle toevoeging, in combinatie met andere woonaccessoires of voor een speels effect. Bovendien kun je spiegels als functionele meubelstukken gebruiken om extra opbergruimte te creëren. Met spiegels maak je van je hal een uitnodigende en aantrekkelijke binnenkomer!

Driehoek THEY&ME

Meer inspiratie voor jou