Thuiswerken in stijl- een eetkamer met een dubbele functie

Thuiswerken in stijl: een eetkamer met een dubbele functie

Thuiswerken in stijl: een eetkamer met een dubbele functie

Thuiswerken in stijl- een eetkamer met een dubbele functie

In de huidige tijd, waar thuiswerken steeds populairder wordt, is het belangrijk om een comfortabele en productieve werkplek thuis te creëren. Een ruimte die vaak over het hoofd wordt gezien als potentiële thuiswerkplek, is de eetkamer. Met wat creativiteit en slimme aanpassingen kan je jouw eetkamer transformeren tot een inspirerende werkruimte zonder afbreuk te doen aan zijn originele functie. In dit artikel gaan we dieper in op hoe je jouw eetkamer kunt omtoveren tot een multifunctionele thuiswerkplek, waar stijl en functionaliteit hand in hand gaan.

Kies de juiste tafel

De eettafel wordt of is mogelijk al je bureau, dus kies een tafel die groot genoeg is om aan te werken en te dineren. Een uitschuifbare tafel kan een goede optie zijn als je extra werkruimte nodig hebt of als je meer mensen wilt aanschuiven voor het diner. Bij They & Me zijn we gespecialiseerd in het creëren van op maat gemaakte eettafels. Met behulp van onze geavanceerde 3D configurator en Augmented Reality (AR) functie, kun je niet alleen je eigen tafel samenstellen, maar deze ook virtueel projecteren in je eigen woning. Zo wordt het nog eenvoudiger om te beoordelen of dit precies is wat je voor ogen hebt.

Comfortabele én stijlvolle stoelen

Investeer in comfortabele stoelen die ook ergonomisch verantwoord zijn. Je zult hier niet alleen eten, maar ook urenlang werken, dus comfort is cruciaal. Er zijn veel stijlvolle opties beschikbaar die zowel aan je ergonomische behoeften voldoen als jouw voorkeuren voor stijl. In onze collectie zijn er een aantal designer eetkamerstoelen te vinden die je zelf kunt samenstellen. Wat heeft jouw voorkeur hebben: leder of stof?

Verlichting

Goede verlichting is essentieel voor een productieve werkplek. Profiteer van natuurlijk licht door je werkplek in de buurt van een raam te plaatsen. Voeg daarnaast voldoende kunstmatige verlichting toe, zoals een bureaulamp of hanglamp, om ervoor te zorgen dat je geen last krijgt van vermoeide ogen tijdens het werken. Bekijk de lampen die we aanbieden in onze collectie voor een comfortabel zicht tijdens het werken.

Opgeruimd staat netjes

Houd je werkruimte georganiseerd met slimme opbergoplossingen. Denk aan lades, een design sidetable of wandplanken om papieren, kantoorbenodigdheden en andere werk gerelateerde items netjes in op te bergen. Zorg ervoor dat deze opbergruimtes bij de rest van het interieur passen, zodat ze niet uit de toon vallen. Zo kun je snel schakelen tussen werkmodus en dinermodus.

Weg met alle bedrading

Bedenk een systeem om je technologische apparatuur, zoals laptops, tablets, en opladers, netjes op te bergen of weg te werken wanneer deze niet in gebruik zijn. Draadloze oplossingen kunnen hierbij helpen om je ruimte netjes en georganiseerd te houden.

Persoonlijke touch

Maak van je thuiswerkplek een inspirerende omgeving door persoonlijke accenten toe te voegen. Dit kunnen foto’s, kunstwerken of planten zijn die je motiveren en comfort bieden tijdens het werken. Door je werkruimte persoonlijk te maken, voel je je meer verbonden met de ruimte en ben je gemotiveerder om productief te zijn.

Thuiswerken hoeft niet te betekenen dat je moet inleveren op stijl of functionaliteit. Met de juiste aanpak kun je een eetkamer creëren die naadloos overgaat in een werkplek, zonder dat je het gevoel hebt dat je in je ‘kantoor’ aan het avondeten bent. Het gaat om de balans tussen werk en privé, zelfs in je interieur. Door deze tips toe te passen, kun je een ruimte creëren die inspireert, motiveert en voldoet aan de behoeften van het moderne, dynamische gezinsleven.

Thuiswerken in stijl- een eetkamer met een dubbele functie

Driehoek THEY&ME

Meer inspiratie voor jou