Tips voor het combineren van je eetkamerstoelen

Tips voor het combineren van je eetkamerstoelen

Tips voor het combineren van je eetkamerstoelen

Tips voor het combineren van je eetkamerstoelen

Je ziet het steeds meer: het combineren van verschillende eetkamerstoelen. Hier kan eindeloos mee gevarieerd worden. En niet voor niets zien we het steeds meer, het geeft een vrolijke en speelse uitstraling aan je interieur. Daarnaast ziet het er hartstikke leuk uit als je verschillende eetkamerstoelen aan een eettafel plaatst, of hetzelfde model maar dan in verschillende kleuren. De kunst is om ervoor te zorgen dat het niet te chaotisch wordt aan jouw eettafel. Wat valt er nou eigenlijk qua eetkamerstoelen allemaal te combineren en waar moet je op letten? Dat vertellen wij je in onderstaande blog

Mogelijkheden

Er valt eindeloos te combineren met eetkamerstoelen. Je kan verschillende modellen kiezen. Je kan dezelfde modellen kiezen maar in verschillende materialen en kleuren, je kan een eetkamerbank combineren met eetkamerstoelen en je kan ook kiezen voor een combinatie tussen design eetkamerstoelen met armleuning en zonder armleuning. Hieronder gaan we je tips geven bij elke mogelijkheid waar je op moet letten. 

Verschillende modellen

Kies je ervoor om allemaal verschillende modellen aan je mooie design eettafel te zetten? Dat kan! Leuk! De kunst is om ervoor te zorgen dat het niet te onrustig wordt, het moet uiteindelijk wel één mooi geheel worden. Kijk goed naar de vormen van de stoelen. Zijn ze allemaal rond of juist wat vierkanter en statischer? Hierdoor kan je op een leuke manier verschillende stoelen combineren. Verschillende modellen in dezelfde kleuren zorgt ook voor wat rust. Je hebt toch het speelse element toegevoegd aan je eetkamertafel, maar niet te druk. Hou je juist van verschillende modellen en verschillende kleuren? Kijk dan goed naar de kleuren die je uitkiest. Blijf een beetje hangen in dezelfde paletten. Wil je graag werken met okergeel? Een frisse kleur. Hier kunnen bijvoorbeeld, groen en lichtgrijs mooi bij gecombineerd worden. Blauw en wit passen hier ook heel mooi bij.

Bij They & Me kun je jouw eigen eetkamerstoel samenstellen en kiezen uit verschillende kleuren. Zo kun je jouw droomcombinatie zelf samenstellen. Als kers op de taart is het mogelijk om je bijpassende eettafel op maat te maken. We hebben verschillende soorten materialen voor je in petto. Denk daarbij aan een dekton eettafel, eiken eettafel en HPL eettafel. Kies je gewenste vorm, afmeting en onderstel, en voilá. Daar is je eetkamerset!

Verschillende materialen en kleuren

Vind je het te druk om allemaal verschillende modellen te kiezen, maar wil je toch iets meer dan 6 dezelfde stoelen aan je eettafel zetten? Dat snappen wij ook. Met materialen en kleuren valt heel ontzettend veel te combineren. Bij ons kan je kiezen tussen leder en stof voor de stoffering van je eetkamerstoel. Daarnaast kan het frame van je stoel in 5 verschillende kleuren gepoedercoat worden. Wij hebben verschillende moodboards gemaakt met verschillende kleurwerelden. Welke materialen en kleuren passen er nou mooi bij elkaar? Dat is soms ook lastig. Bij They & Me helpen we graag bij het kiezen van de juiste kleurcombinaties.

Eetkamerbbank combineren met eetkamerstoelen

Naast dat je kan variëren met modellen en kleuren, kan je er ook voor kiezen om een eetkamerbank te combineren met eetkamerstoelen. Hartstikke leuk én speels! Je kan hetzelfde model stoel als eetkamerbank kiezen. Vind je dit te saai? Dan kan je daar ook nog in combineren. 

Keuze

Zoals hierboven te lezen kan je dus eindeloos combineren met eetkamerstoelen. Het geeft iets heel persoonlijks aan je inrichting. Vind je het na het lezen nog steeds moeilijk om te kiezen? Dat snappen wij ook. Neem contact met ons op en wij kijken wat wij voor jou kunnen betekenen. Dan kunnen we er samen voor zorgen dat we van jouw huis, een echt thuis maken. 

Driehoek THEY&ME

Meer inspiratie voor jou

Kleur

Kleur

Kleur