• Tafels

      Stoelen

  • Configureren
  • Stalen
  • Over ons
Woontrend Playful

Woontrend: Playful

Woontrend: Playful

Woontrend Playful

Trends in de interieurbranche volgen elkaar snel op. Van minimalistisch tot industrieel, er is altijd wel een nieuwe trend om in te duiken en te ontdekken. Maar wat als je geen fan bent van een kalme en rustgevende stijl? Misschien is de speelse woontrend wel wat voor jou. Deze trend geeft je de kans om je persoonlijkheid te laten zien en je huis op te vrolijken met kleur en creativiteit. Benieuwd naar wat de speelse woontrend inhoudt en hoe je deze stijl kunt toepassen? Lees dan snel verder!

Kleurrijk interieur

Eén van de belangrijkste kenmerken van de speelse woontrend is om kleur toe te voegen aan je interieur. Waar een minimalistisch interieur zich voornamelijk richt op wit, zwart en grijstinten, wordt bij de speelse woontrend juist felgekleurde meubels en woonaccessoires aangemoedigd. Hierbij kun je denken aan een rode bank, een blauwe lamp of een gele eetkamerstoel. Het is belangrijk om niet te overdrijven, anders kan het geheel al snel too much worden.

Door een aantal kleurrijke elementen toe te voegen, wordt je huis direct vrolijker en persoonlijker. Met de op maat gemaakte meubels van They & Me kun je eenvoudig je eigen meubels samenstellen. Denk aan een eettafel op maat laten maken met bijpassende design eetkamerstoelen in jouw favoriete kleuren. Jij hebt de volledige regie!

Woontrend: Playful Woontrend: Playful

Patronen en prints

Naast kleur is het ook belangrijk om te spelen met patronen en prints. Eigenlijk geldt hier; hoe gekker, hoe beter. Voeg gerust een gestreepte stoel toe bij een gestippelde bank en een geruit vloerkleed. Het kan allemaal binnen de speelse woontrend. Wel is het slim om een bepaald kleurenpalet aan te houden, zodat het geheel niet te rommelig oogt. Kies bijvoorbeeld voor blauw, groen en geel als hoofdkleuren en laat de patronen en prints hierop aansluiten.

Persoonlijke touch

Een speels interieur gaat vaak gepaard met een persoonlijke touch. Laat zien wie je bent door persoonlijke objecten toe te voegen. Denk hierbij aan een zelfgemaakte foto wand, met foto’s van jezelf en je familie in kleurrijke lijsten. Of koop een aantal kunstwerken van lokaal talent en hang deze op in je huis. Door persoonlijke elementen toe te voegen, geef je je huis een eigen gezicht.

Speels design

Ook het design van meubels en woonaccessoires kan speels zijn. Kies bijvoorbeeld voor een ronde spiegel of bank in plaats van een rechthoekig exemplaar. Of koop een klok in de vorm van een dier, in plaats van de standaard ronde klok. Dit soort designstukken geven je interieur een extra twist en maken het geheel speelser.

Combineer met planten

Tot slot kun je ervoor kiezen om planten toe te voegen aan je speelse interieur. Groen doet het altijd goed in huis en past perfect bij deze trend. Voeg een paar grote planten toe aan je interieur en laat deze bijvoorbeeld terugkomen in de vazen en potten die je gebruikt. Dit zorgt voor een natuurlijke sfeer en maakt je interieur nog levendiger. Daarnaast geeft een mooie bos bloemen al snel een Playful karakter aan je interieur.

Haal de Playful woonstijl in huis

Deze speelse woontrend is een vrolijke stijl waarbij kleur, patronen en prints centraal staan. Door een persoonlijke touch toe te voegen en te spelen met design, kun je je interieur een eigen gezicht geven. Vergeet ook vooral niet om wat groens toe te voegen aan je interieur. Zo verlevendig je je huis, maak je het persoonlijk en voeg je wat kleur toe aan je dagelijkse leven. Durf jij het aan om deze speelse woontrend toe te passen in jouw huis?

Driehoek THEY&ME

Meer inspiratie voor jou