Organisch

Eettafels

Eetkamerstoelen

Banken

Fauteuils

Sidetables

Eetkamerbanken

Woonaccessoires

Bijzettafels

Salontafels

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Kunnen wij je ergens mee helpen?

Als je er even niet uitkomt staan we voor je klaar. Wij geven graag advies bij het maken van de juiste keuze voor jouw interieur.

Een eettafel is het hart van een huis. Het is een item om te gebruiken om gezellig samen te komen voor het avondeten, te werken aan een project of om spelletjes avonden te houden. Het is dus niet vreemd dat je wil dat jouw tafel precies past bij jouw wensen en stijl. Dit is waar They & Me in beeld komt met hun volledig zelf samen te stellen organische eettafels. Wij helpen jou met de keuzes bij het creëren van jouw droom tafel.

Jouw unieke organische eettafel

De organische eettafel van They & Me onderscheidt zich door het gebruik van sterke materialen zoals eiken, dekton en HPL. Deze materialen worden zorgvuldig uitgekozen op basis van hun uitstraling, kwaliteit en duurzaamheid. Elk materiaal is uniek en heeft zijn eigen karakteristieken en patronen, waardoor geen enkele organische eettafel hetzelfde zal aanvoelen. Dit geeft jouw organische eettafel een unieke uitstraling die past bij jouw persoonlijke stijl. Zo zorgt een dekton eettafel voor een luxe en exclusieve uitstraling, een eiken eettafel voor een natuurlijke sfeer en een HPL eettafel voor gemak en kwaliteit.

Het formaat van jouw organische eettafel

Het kiezen van de juiste afmeting is essentieel bij het samenstellen van jouw organische eettafel. It is belangrijk dat de grootte past bij de ruimte en bij het aantal zitplaatsen die je nodig hebt. Gelukkig biedt They & Me veel verschillende afmetingen die beschikbaar zijn voor jouw tafel. Er is dus altijd een formaat die past bij jouw wensen. 

Welke kleur geef jij je organische eettafel?

Het kiezen van de juiste kleur is ook belangrijk bij het samenstellen van jouw tafel. De kleur van het materiaal en het onderstel bepalen de uitstraling en sfeer van de tafel en hoe deze past bij jouw interieur. Met de 3D configurator van They & Me kun je gemakkelijk experimenteren met verschillende kleuropties. Zo kun je jouw tafel helemaal samenstellen naar jouw wensen. 

Onderstel

Het onderstel van jouw organische eettafel is ook erg belangrijk. Dit bepaalt niet alleen de stabiliteit van de tafel, maar ook het uiterlijk ondersteunt de rest van de tafel. They & Me biedt een onderstel aan dat perfect aanlsuit op de vorm van je organische eettafel op maat. Je kunt ook kiezen voor een poedercoated afwerking zodat het onderstel perfect aansluit bij de rest van de tafel.

Voordelen van een organische eettafel in uw eetruimte

Een organische eettafel biedt een unieke combinatie van natuurlijke schoonheid en duurzaamheid die perfect aansluit bij de behoeften van huiseigenaren die op zoek zijn naar iets bijzonders. Hieronder een aantal voordelen van een organische eettafel in jouw huis.

Natuurlijk en uniek

Elke organische eettafel is, net als vingerafdrukken, uniek in zijn vorm en textuur. Dit natuurlijke karakter betekent dat geen twee tafels exact hetzelfde zijn, en ze dragen een stuk onvervangbare natuur met zich mee.

Milieuvriendelijk en duurzaam

Organische meubels worden op een milieuvriendelijke manier geproduceerd. We zorgen ervoor dat het hout uit hernieuwbare bronnen komt, zoals beheerde bossen, of hergebruiken hout uit oude gebouwen en meubels, wat bijdraagt aan het verminderen van milieubelasting.

Sterk en robuust

Vaak zal een organische eettafel gemaakt zijn van massief hout, wat de eettafel niet alleen een robuuste uitstraling geeft, maar ook daadwerkelijk zorgt voor een lange levensduur. Ons massief hout is bestand tegen slijtage en kan generaties lang meegaan, waardoor het een fantastische investering is voor jouw huis.

Warmte en sfeer

Een organische eettafel brengt een onmiskenbare warmte en sfeer in een ruimte. In combinatie met onze materialen zorgt het voor een gevoel van rust en gezelligheid. Dit maakt de eettafel een aantrekkelijk middelpunt in een interieur waar harmonie en natuurlijk evenwicht gewenst zijn.

Veelzijdig in design

Organische eettafels zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen, van rustiek en traditioneel tot modern en minimalistisch. Hierdoor past dit type eettafel in vrijwel elk interieurdesign en biedt het de flexibiliteit om met verschillende designelementen te spelen.

Probeer het thuis met onze gratis samples

Wil je de materialen toch eerst thuis proberen en ervaren hoe de materialen binnen jouw interieur passen? Bestel dan een stalenpakket en je heb ze binnen 2 werkdagen in huis.

Veelgestelde vragen

Bij They & Me is een nieuwe design eettafel samenstellen een fluitje van cent. Met de zichtbare stappen bepaal je zelf welke opties je kiest. Op basis van jouw keuzes zie je direct hoe jouw eettafel eruit komt te zien. Daarnaast kun je de eettafel in jouw woonruimte plaatsen met de AR functie. 

Op de producten die je bij ons koopt, ontvang je garantie. We geven geen garantie op producten die op het moment van aankoop niet ‘nieuw’ waren, zoals showroommodellen. Daarnaast zijn er ook een aantal uitzonderingen waarbij de garantie niet geldt, bijvoorbeeld specifieke product eigenschappen die bijdragen aan het karakter van het product, normale slijtage en bij het niet juist onderhouden van je product.

De bezorgkosten van een eettafel zijn gratis. Vanaf 250 euro bieden wij een gratis verzending aan. 

Voor het onderhoud van je eettafel adviseren wij om goed te kijken naar het materiaal. We speciaal voor jou een onderhoudspagina waar alles kunt lezen over het onderhoud van je eettafel.

Je kunt er zelf voor kiezen of je een aanbetaling wilt doen of niet. Aan jou deze keuze! Dit geldt ook voor een aankoop in de showroom.

Je kunt bij ons langskomen in de showroom in Nijmegen om de design eettafels van They & Me met eigen ogen te bewonderen. Naast dat wij hier verschillende eettafels hebben staan, helpen wij je graag bij het maken van de juiste keuze bij de aankoop van een design eettafel. We zien je graag verschijnen!