• Tafels

      Stoelen

  • Configureren
  • Stalen
  • Over ons

Gratis interieuradvies

Het kan soms lastig zijn om de juiste meubels te kiezen voor je interieur. Maak gebruik van ons gratis interieuradvies om jouw interieur een boost te geven. Plan zelf interieuradviesgesprekken in en realiseer jouw droominterieur.

Hoe wij je helpen

We begrijpen de struggle bij het inrichting van je woning. Ondanks dat het lastig kan zijn is het een leuk proces waarbij je jouw wensen worden waargemaakt en de perfecte woonstijl wordt gecreëerd. 

Hoe we te werk gaan:

Stap 1:
Klik HIER om een interieuradviesgesprek te plannen in een van onze showroom.

Stap 2 Bereid je voor:
Verzamel wat van pas komt bij de sessie. Denk daarbij aan foto’s, plattegronden en afmetingen tot moodboards én They & Me items die je al zijn opgevallen. 

Stap 3: Laat je adviseren en inspireren
In onze showroom krijg je uitgebreid advies over welke producten (in welke uitvoeringen) het geschiktst zijn voor jouw specifieke woonsituatie en wensen, hulp bij eventuele struikelblokken en antwoord op al je vragen over kleuren en materialen. Aan de hand van jouw input en onze 3D-configurator creëer je samen met ons het perfecte visuele plan voor jouw droominterieur.

Stap 4: Make it happen
Breng je droominterieur tot leven door een bestelling te plaatsen, of laat alle opgedane kennis nog even op je inwerken. Het gesprek is geheel vrijblijvend, dus je bent nergens toe verplicht. Ook achteraf zijn we gratis beschikbaar voor vragen en denken we graag met je mee.

The people behind the brand