Tab dienbladen rechthoekig

 119,- 225,-
Levertijd 2 werkdagen
Levertijd 2 werkdagen
Levertijd 2 werkdagen
Levertijd 2 werkdagen
Levertijd 2 werkdagen
Levertijd 2 werkdagen
Stalen TM

Twijfel je? Bestel de gratis stalen en probeer het thuis!

Stalen TM

Twijfel je? Bestel 5 gratis stalen naar keuze en probeer het thuis!

Dienblad Tab is een multifunctioneel dienblad met een minimalistische uitstraling. Door de unieke vorm is dit dienblad een aanwinst voor in je huis. Dit design komt uit de familie van stalen objecten, gebaseerd op tabbladen. Zie jij de link met de Tricolore bijzettafels?

Dienblad Tab is een serie van 2 verschillende vormen dienbladen, gemaakt van staal en gepoedercoat in jouw favoriete kleur. Het dienblad is praktisch genoeg om een helpende hand te zijn en daarnaast ook nog perfect van formaat om op jouw favoriete hocker te zetten. Je kan het dienblad per stuk bestellen of als set van 2.

Afmeting klein: 62,1 x 19,5cm
Afmeting groot: 62,3 x 33,4cm

Kleurcombinatie zoals afgebeeld:
Klein: RAL7044 Silk Grey
Groot: RAL7010 Tarpaulin Grey

De kleuren zijn zorgvuldig voor je uitgekozen en zijn perfect om samen te combineren. Liever een andere kleur? Neem dan hier contact met ons op om de vele mogelijkheden te bespreken.

Ontworpen door Ontwerpduo 

Extra info

Algemene levertijd (m.u.v. accessoires)
4 tot 6 weken 

Levering voor grotere meubelen
Dit geldt voor meubels die te groot zijn om te versturen via PostNL. Wij streven ernaar om jouw bestelling zo goed én zo snel mogelijk bij jou thuis af te leveren. Wij gaan niet naar huis voordat jouw nieuwe meubelstuk gemonteerd en wel op de juiste plaats staat. Daarnaast nemen we het verpakkingsmateriaal ook weer mee. Graag voor levering controleren of de bestelling door je deur, lift en/of trappenhuis past. Indien dit niet het geval is, gaan we samen kijken welke hulpmiddelen we hiervoor nodig hebben. Daarnaast nemen wij contact met jou op om de levering in te plannen. Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Garantie
Op de producten die je bij ons koopt zit garantie. We geven geen garantie op producten die op het moment van aankoop niet ‘nieuw’ waren, zoals showroommodellen. Daarnaast zijn er ook een aantal uitzonderingen waarbij de garantie niet geldt, bijvoorbeeld specifieke product eigenschappen die bijdragen aan het karakter van het product, normale slijtage en bij het niet juist onderhouden van je product.

Vanaf de dag dat de producten bij de jou bezorgd zijn krijg je 1 jaar (12 maanden) garantie. Er wordt geen kosteloos herstel verleend als gebreken het gevolg zijn van:

  • Slijtage
  • Het niet of onjuist uitvoeren van het onderhoud aan het product
  • Wijziging of reparatie door derden
  • (de)montage

Duurzaamheid
We houden het graag dicht bij de kern. Onze meubels worden in Europa gemaakt. Voor het maken van onze meubels maken we voor een groot deel gebruik van gecertificeerd en lokaal ingekochte materialen. Hiermee behouden we de continuïteit voor onze leveranciers en planten we meer bomen dan we gebruiken. De stoffen worden op een verantwoorde manier gemaakt van gerecycleerde materialen, met als doel duurzaamheid als hoogste aan agenda te zetten.

Extra informatie

Afmetingen

Groot, Klein, Set van 2

Kleur

Klein: RAL7010 Tarpaulin Grey – Groot: RAL7044 Silk Grey, Klein: RAL7044 Silk Grey – Groot: RAL7010 Tarpaulin Grey, RAL7010 Tarpaulin Grey, RAL7044 Silk Grey

Bestellen bij They & Me
THEY & ME - ICON - UNIEKE DESIGNS WIT

Zelf samenstellen

Stel jouw eigen droommeubel samen met onze unieke designs.

THEY & ME - ICON - HOGE KWALITEIT VOOR DE JUISTE PRIJS WIT

Juiste prijs

Hoge kwaliteit meubels voor een eerlijke prijs.

THEY & ME - ICON - COMFORT WIT

Comfort

Comfortabele design meubels. Gemaakt in Europa uit eigen productie.

THEY & ME - ICON - LEVERING & MONTAGE WIT

Levering & montage

Wij zorgen dat jouw meubel op de juiste plek terecht komt.

Kleur